Navigation Menu

train1
11дни/ 9нощувки
08.03 – 17.03.2015г.
Tren Crucero е приказно пътешествие със старинен влак, което ще ви отведе на незабравимо пътуване в Еквадорското наследство, култура и природа, движейки се по историческа железопътна линия, която свързва Кито от високите Анди с богатата на растителност еквадорска крайбрежна равнина през ивицата на вулканите и някои от най-вълнуващите пейзажи на Латинска Америка.
Тази четиридневна (с 3 нощувки) ‘експедиция’ се провежда с ремонтиран старинен влак, дърпан (където е възможно) от великолепен 100-годишен парен локомотив. До 54 пътника се настаняват в луксозни вагони, придружени от салон за кафе и напитки и вагон за наблюдение с външна платформа.
Всички хранения са в местни ресторанти, а нощувките по пътя се предоставят от традиционни хотели тип хасиенди, което допринася към удоволствието от това невероятно пътуване. Високо квалифицираният мениджър на влака и неговият екип от англо- и испаноговорящи гидове и гостоприемен персонал ще ви придружават по време на пътуването, грижейки се за всички ваши нужди. Еквадорският пейзаж се променя непрекъснато и ще можете да се насладите на шепота на отдалечени вулкани, загадъчни заснежени планини, еквадорската плодородна крайбрежна равнина, богата на насаждения от банани, ананас, какао и захарна тръстика, удивително дълбоки долини и стръмни планински склонове.
train2
Времето в Еквадор е винаги меко и пролетно, но добротата и гостоприемството на местните хора, които ще срещнете по време на пътуването, ще останат най-трайно в съзнанието и паметта ви, правейки Tren Crucero едно наистина неповторимо преживяване.
Но не вярвайте само на нашите думи. През 2013г. британската гилдия на писателите (за пътешествия) гласуваха Tren Crucero за най-добър проект за туризъм по програмата ‘Wider World’ (за най-добър туристически продукт извън Европа); след това беше избран за едно от ‘20те пътувания, които ще променят живота ви’ на списание Wanderlust, а CNN го включва в списъка на ‘11те места, които трябва да посетите’ през 2014г. Tren Crucero също е включван в много издания, като вестниците New York Times и UK’s Financial Times, Daily Telegraph и Guardian. Вестнник Sunday Times го препоръчва като най-добрия начин да се докоснете до магията на Еквадор.
Може да свалите пълната програма на екскурзията от тук!
Каним Ви да се присъедините към нас на това магическо пътешествие!
Не се колебайте да се свържете с нас :
032/63-15-37